Powerhouse

Energie Management Platform
1334PA Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-06-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
23-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Powerhouse, een dochter bedrijf van RWE Essent, is letterlijk en figuurlijk een bijzonder energiek bedrijf. Alle belangrijke energiemarkten zijn direct toegankelijk voor onze klanten via het Powerhouse Energy Platform. Dit platform is een innovatieve benadering voor de levering van zakelijke energie en laat klanten de voordelen ontdekken van het zelf in- en verkopen van energie. Hierdoor kunnen zij aanzienlijk kosten besparen en gaan zij op een duurzame manier met energie om.

Naast markttoegang voor (grote) eindgebruikers ontwikkelt Powerhouse ook oplossingen voor grote spelers in de energiesector. Ons innovatieve IT platform en onze kennis van de energiewaardeketen zijn de basis van ons succes.
In de Nederlandse markt is Powerhouse markleider als het gaat om het verbinden en toegang bieden tot de energiemarkt voor onze klanten. Sinds de afgelopen jaren is Powerhouse ook internationaal actief in Belgiƫ, Spanje en de UK met de ambitie om internationaal nog verder uit te breiden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten