PRINCE2 for Africa Foundation

Ontwikkelingswerk & Projectmanagement
De Bilt (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-03-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
05-01-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

PRINCE2 for Africa Foundation is een stichting met als doel het bijdragen aan de ontwikkeling van scholen (gebouw, lesprogramma, leraren, schoolhoofd, bestuur en relatie met de gemeenschap) in Zuid Afrika in partnership met een lokale NGO, SASDI en lokale leiders. De stichting maakt zelf geen kosten. De ontwikkeling van ons lange termijn initiatief wordt bekostigd door Global Project Performance. Deelnemers aan bouwreizen betalen hun eigen reis en onderkomen. Tevens pakken ze uitdaging op om minimaal 600 euro per persoon aan fondsen te werven. Doordat wij en onze relaties expertise hebben op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement kunnen we ook bijdragen aan de ontwikkeling van SASDI op basis van wereldwijde best practice marktstandaarden. Wat betrokkenen bindt is de passie voor de kinderen en betrokkenen die hen een maximale kans in het leven willen bieden. Onze rol is ondersteunend, de leiding ligt in Kaapstad bij de NGO, de scholen, leraren en de gemeenschap.

Bent u geinteresseerd om met ons samen te werken? We kunnen alle hulp gebruiken. Ook zullen we er alles aan doen zodat u ook uw persoonlijke doelen kunt realiseren. We zijn ondernemend en creatief en willen graag al het mogelijke faciliteren zodat iedereen wel vaart.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten