Stichting Doen voor Groen

Webwinkel met als doel het verbeteren van het leefklimaat van plant en dier
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-05-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Stichting Doen voor Groen heeft als doel het verbeteren van het leefklimaat van plant en dier. Om dit doel te bereiken zullen wij op onze website (milieuzuinigere) non-food producten en diensten gaan verkopen aan consumenten en bedrijven. Vervolgens wordt het grootste deel van het positief resultaat gedoneerd aan een organisatie die de klant kiest. (op voorwaarde dat de betreffende organisatie hetzelfde doel heeft als Stichting Doen voor Groen, bijvoorbeeld WWF, Natuurmonumenten, De Waddenvereninging, Greenpeace, etc.)

Stichting Doen voor Groen zal zich naast de verkoop van zuinigere non-food producten ook richten op het stimuleren van de verkoop van milieu vriendelijkere vervoersmiddelen, zonnepanelen, oplaadbare batterijen en roetfilters in Nederland en de rest van de wereld.

Daarnaast zullen we projecten starten om meer bossen en natuurgebieden in Nederland te creƫren door de aankoop van stukken grond. Verder hopen we in de toekomst educatieve projecten te ondersteunen om mensen wereldwijd en vooral in derde wereld landen hoe we het best met onze aarde om kunnen gaan en wat we kunnen veranderen qua landbouw en bijvoorbeeld afvalverwerking.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten