Simple Hosting

Simple Hosting

Webhosting
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-05-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bedrijfsprofiel
Simple Hosting
Geschiedenis
Simple Hosting is een jonge organisatie onderleiding van een aantal ambitieuze ondernemers. In het jaar 2000 werd de bedrijfsnaam Online Quality Solutions (OQS) geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Onder deze naam werden een aantal bedrijfsactiviteiten gestart zoals OnderzoekOnline, SimplePages en SimpleHosting (in 2004). Simple Hosting maakte een vliegende start en werd al snel de een belangrijk onderdeel van OQS. In 2006 is besloten om alle andere bedrijfsactiviteiten af te stoten en het gehele bedrijf enkel te richten op Simple Hosting. In 2007 is de bedrijfsnaam van OQS veranderd in de naam Simple Hosting. Heden draait Simple Hosting op volle toeren met duizenden aangesloten en tevreden klanten is Simple Hosting op weg een van de grootste webhosters van Nederland te worden.

Bedrijfsactiviteiten
De primaire bedrijfsactiviteiten zijn het verkopen van virtuele ruimte op een webserver met als doel het opslaan en beschikbaar stellen data. Deze data kan inhouden e-mail, website bestanden of een online applicatie. Bij deze dienst hoort ook het registreren van een of meerdere domeinna(a)m(en) om de data, via het internet, beschikbaar te maken voor bezoekers.

Een ander belangrijk onderdeel is het ondersteunen van de klanten. Gezien de aard van de dienst en het grote aantal gebruikers met onvoldoende technische kennis is een zogeheten support afdeling van cruciaal belang.

De derde tak van de organisatie is de administratie. Omdat er met veel verschillende organisatie samengewerkt wordt en omdat er voor het registreren, opheffen, verhuizen of wijzigen van domeinnamen zeer accuraat gewerkt moet worden, heeft Simple Hosting een stabiele administratie opgezet.

Simple Hosting onderscheid zich van haar concurrenten gebruiksvriendelijkheid, het direct handelen (werken in het nu), bereikbaarheid en het mee groeien met de behoeften van de klant. In de marketing en externe communicatie onderscheid Simple Hosting zich voornamelijk in vindbaarheid, overzichtelijkheid en laagdrempeligheid.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten