Alexander Aelberts

Marktleider informatiezuilen, touch software en totaal oplossingen
5684PS Best (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-03-2008
Opdrachten
11
Laatste opdracht
04-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Al sinds 1993 de grootste fabrikant en distributeur van informatiezuilen, touchtafels, touchscreens en (interactieve) oplaadpunten. Door onze ruime ervaring op het gebied van interactieve oplossingen kunnen we u een uitstekend advies geven en samen met u werken aan een passende oplossing voor uw project of idee.

Specialisatie en expertise

Omnivision Studios

Omnivision Studios richt zich uitsluitend op de ontwikkeling van multitouch software. Naast maatwerk bouwt het bedrijf ook standaard touchscreen software die veelal onder de productnaam Omnitapps op de markt worden gebracht. Voor bedrijven als Lenovo en Intel bouwt Omnivision ook family games voor verschillende platformen zoals portable All-in-Ones, 2 -1 devices en Ultrabooks.
Omnivision Studios heeft geĆÆnvesteerd in een fijne werkomgeving voor creatieve mensen die graag werken met de laatste technologieĆ«n. We hebben een uitgebreide test area en een eigen lab waar we verschillende apparatuur alsook touchscreen software testen. Fotoshoots en video's worden gemaakt in onze studio. Kortom: we hebben alle faciliteiten in huis om onze oplossingen op de best mogelijke manier over te brengen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten