Pro-Act IT BV

Pro-Act IT BV

Detachering IT Professionals
Sint Jorisveld 135
2023GE Haarlem (NH)
0235383444
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-04-2006
Opdrachten
1543
Laatste opdracht
21-10-2016
Beoordelingen
11
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Pro-Act is gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van kantoorautomatisering en systeemontwikkeling en levert kennis en/of capaciteit middels ervaren specialisten. Deze specialisten leveren een daadwerkelijke toegevoegde waarde aan de interne bedrijfsprocessen binnen haar relaties. Middels een vast aanspreekpunt vanuit Pro-Act, kennis van en grote betrokkenheid bij onze opdrachtgevers kunt u er van op aan dat Pro-Act geen leverancier maar een meedenkend partner zal zijn. Pro-Act streeft er middels persoonlijk contact en een optimale dienstverlening naar langdurige en gezonde relaties te bewerkstelligen.

Pro-Act streeft er naar om de keten tussen opdrachtgever en freelancer zo kort mogelijk te houden. Daarom leveren wij in principe altijd direct aan een eindklant, zodat er voor alle partijen transparantie heerst en de freelancer niet te maken krijgt met meerdere tussenpersonen die allemaal een stukje van zijn uurtarief afsnoepen.

Specialisatie en expertise

Pro-Act kent een vaste kern van eigen betrokken werknemers. Onze kracht schuilt vooral in het feit dat we kunnen putten uit een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde freelancers/ZZP’ers, die bovendien vaak al jaren met ons samenwerken. Hierdoor kunnen we onze klanten op flexibele en vertrouwde wijze een enorme diversiteit aan expertise, skills én karakters bieden. Zodat zij altijd verzekerd zijn van een perfecte match. Met minder dan de hoogste kwaliteit nemen we namelijk geen genoegen. Pro-Act verleent haar diensten alleen direct bij eindklanten.

Wie zoeken wij?

Ben jij een freelance professional met vooruitziende blik, gedrevenheid en focus op kwaliteit? Iemand die altijd streeft naar de beste oplossing voor de klant? En ben je op zoek naar een partij die meer voor je doet dan alleen je CV doorsturen? Dan maken we graag kennis met je.

Wat bieden wij?

Pro-Act is een partner die aantoonbaar meerwaarde heeft voor jou en onze klanten. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en hechten veel waarde aan betrokkenheid en openheid. Niet alleen in het contact met onze opdrachtgevers, maar ook in het contact met onze ZZP’ers. Zo bekijken we bij opdrachten niet alleen of er een goede match is op vakinhoudelijke criteria, maar ook of de betreffende organisatie aansluit bij jouw persoonlijkheid en ambities. De beste oplossing voor een klant lever je immers altijd samen. Niet voor niets zijn we in 2014 gekozen tot ZZP-bemiddelaar van het jaar.

Lees meer Lees minder


Referenties

 • Karin van Dijk, P&O Adviseur ICT, VU Medisch Centrum

  De afdeling ICT van VUmc hanteert de procedure om altijd zelf de juiste kandidaat te werven. Wanneer dit niet lukt of wij hebben iemand nodig die op projectmatige basis ingehuurd moet worden, schakelen wij Pro-Act IT in. Wij werken met een paar vaste bureaus die ons ondersteunen in het vinden van geschikte kandidaten. Pro-Act IT is één van de bureaus waar wij nauw mee samenwerken. De ervaring die wij met Pro-Act IT hebben is positief. Pro-Act IT heeft laten zien een goede partner te zijn bij het werven van geschikte kandidaten. Zij proberen zich zo goed mogelijk te laten informeren door ons en maken hier ook tijd voor.

  Pro-Act IT poogt de juiste combinatie te vinden tussen het profiel van de kandidaat en de specifieke eisen en behoeften van de afdeling. Pro- Act IT doet met iedere kandidaat een uitgebreide intake, waardoor de culturele en zakelijke aspecten verrassend goed blijken te passen bij ons bedrijf. Afspraak is afspraak en Pro-Act IT weet naar ons idee goed wat wij als klant wensen. Kortom een samenwerking die wordt voortgezet in de toekomst.

  Karin van Dijk, P&O Adviseur ICT, VU Medisch Centrum
 • Rens van der Vorst, Manager Infrastructuur en Innovatie Fontys Hogescholen

  Fontys Hogescholen is erg tevreden met de inzet van de medewerkers van Pro-Act IT. De medewerkers worden ingezet in diverse trajecten van visievorming tot troubleshooting van operationele problemen tot advieswerk over de kwaliteit van het beheer. In alle gevallen onderscheiden de medewerkers van Pro-Act IT zich door hun kennis gecombineerd met een pragmatische aanpak. De trajecten waarin Pro-Act IT betrokken zijn, zijn kort, krachtig en de adviezen zijn onmiddellijk implementeerbaar. Tegelijkertijd hebben de medewerkers laten zien dat ze zich prima weten te verhouden tot de interne Fontys medewerkers waardoor die ze als waardevolle collega’s beschouwen.

  Rens van der Vorst, Manager Infrastructuur en Innovatie Fontys Hogescholen
 • Cees Plug, Directeur ICT Hogeschool InHolland

  Ik ken Pro-Act IT al geruime tijd en ze bewijzen keer op keer de juiste expertise aan te wenden voor de benodigde taken. Op deze manier nemen ze een deel van je zorgen weg en dat is een geruststellende gedachte.

  Cees Plug, Directeur ICT Hogeschool InHolland
 • Peter Loeber, ICT Manager Nova College

  Ik heb Pro-Act IT leren kennen als een gedreven servicegerichte partner die altijd klaar staan om daar waar mogelijk ondersteuning te bieden.

  Peter Loeber, ICT Manager Nova College
 • Geoff Hack, Manager Technical Infrastructure & Support Sdu Uitgevers

  I have been using the services of Pro-Act IT for probably more than 10 years now. What makes the relationship work for me? Pro-Act IT has spent a lot of time and efforts getting to know our business and that type of IT experts we need to support the applications and services. This translates into less work for me when looking for IT staff for both short and long-term assignments.

  I get to see two, maybe three CV’s and almost always one of these will fit the profile I am looking for. The relationship between supplier and customer is made stronger by the on-site visits made by Pro-Act IT to discuss Sdu’s future plans and developments. Knowledge and networking being the key to any successful IT staffing business Pro-Act IT has always demonstrated that they can come up with the right candidate. All of which gives me confidence in the knowledge that when I put Pro-Act IT under pressure to help me out at very short notice they won’t let me down.

  Geoff Hack, Manager Technical Infrastructure & Support Sdu Uitgevers
 • Jos Leendertse, ICT Manager divisie Biomedische Genetica en divisie Interne Geneeskunde UMC Utrecht

  Regelmatig heb ik tijdelijk extra capaciteit of specialisten nodig. Hiervoor neem ik in ieder geval altijd contact op met Pro-Act IT. Vaak kan Pro-Act IT de juiste persoon leveren, dat kunnen er meerderen. Wat Pro-Act IT onderscheid is dat zij bereid zijn om vroeg in het proces mee te denken en binnen enkele dagen om tafel te zitten. Nog voordat er een concrete functiebeschrijving beschikbaar is brengt Pro-Act IT haar kennis van de markt en ervaringen van andere organisaties (o.a. ook andere UMC’s) in om ons zo goed mogelijk te ondersteunen bij het formuleren van de juiste vraag, die Pro-Act IT dan uiteraard ook probeert in te vullen. En hoewel dat niet altijd tot een contract leidt kan Pro-Act IT wel altijd een goede potentiele kandidaat aanbieden.

  Ik zie Pro-Act IT daarom meer als een partner op het gebied van resourcing dan als een leverancier.

  Jos Leendertse, ICT Manager divisie Biomedische Genetica en divisie Interne Geneeskunde UMC Utrecht
 • Marlon Domingus, Programmamanager Nieuwe Universitaire Werkplekdienst

  Pro-Act IT is een betrouwbare business partner. Met advies en de inzet van vakmensen, is Pro-Act mede verantwoordelijk voor de successen die we vieren binnen een universiteit breed ICT verandertraject bij de Universiteit Leiden.

  Projectmedewerkers van Pro-Act IT zijn betrokken, professioneel en nemen een grote verantwoordelijkheid binnen de eigen werkzaamheden.

  Pro-Act IT wint de competitie voor detachering vaak. Dit succes kent twee aspecten: een stevig netwerk van professionals met de juiste ervaring en een goed begrip van onze achterliggende vraag.

  Marlon Domingus, Programmamanager Nieuwe Universitaire Werkplekdienst
 • Sibbe Gielen, Manager IT Brink’s Netherlands

  "We gaan zorgen dat het geregeld wordt. Wij vinden de juiste kandidaat. Maak je geen zorgen."

  Deze uitspraak is door Pro-Act IT vaak uitgesproken én nagekomen. Kwaliteit staat daarbij voorop en van verrassingen achteraf is geen spraken. Kortom, een prettige partner om mee samen te werken.

  Sibbe Gielen, Manager IT Brink’s Netherlands

Beoordelingen

1 2 3

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten