Prodicom B.V.

Prodicom B.V.

The Professional Approach
Robijnstraat 16
1812RB Alkmaar (NH)
0727440037
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-03-2008
Opdrachten
545
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
5
Gecontroleerd
Ja

Wie zijn wij?

Sedert 2009 is Prodicom als kennishuis gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT-infrastructuren en is de thuisbasis voor echte IT-specialisten met een passie voor techniek. Prodicom is een dienstverlenend bedrijf , dat gespecialiseerd is op het gebied van Netwerken, Security, Storage, Sharepoint en Virtualisatie. Wij werken met de top 500 bedrijven in Europa. Hiervoor ontwerpen, bouwen en onderhouden wij de IT-infrastructuren.

Als ICT-infrastructuur specialist brengt Prodicom meerwaarde door een portefeuille van kwalitatieve dienstverlenende oplossingen aan te bieden die het bedrijven mogelijk maakt zich volledig te richten op hun kern activiteiten

Prodicom staat voor "Professionals Die Communiceren"

Door onze normen en waarden door te vertalen in vrijwel elk facet van onze dienstverlening en korte lijnen te behouden bouwen wij op een cultuur, waar zowel de beste professionals als gerenommeerde klanten mee willen werken. Door de regie te nemen en professionals ook tijdens de requirements analyse mee te nemen, brengt Prodicom als verbindende schakel projecten telkens weer tot een succes. Door kennis te delen en met de nieuwste technieken te blijven werken vergroot zij in een continuüm haar innovatie kracht en aantrekkingskracht naar de beste professionals en leukste en uitdagendste projecten.

Expertises

Virualistatie

Prodicom is thuis in het datacenter en gespecialiseerd in het ontwerp, bouw en beheer van virtuele infrastructuren. Aanwezige kennis en ervaring reikt tot de inrichting van server, desktop en applicatie virtualisatie met de platformen vSphere, Xen, KVM en Hyper-V.

Storage

Prodicom is gespecialiseerd in het ontwerp, bouw en beheer van storage omgevingen. Aanwezige kennis en ervaring reikt van de inrichting van basis storage omgevingen tot enterprise oplossingen voorzien van storage tiering en innovatieve backup- en archiveringsoplossingen.

Netwerken

Prodicom is gespecialiseerd in het ontwerp, bouw en beheer van netwerk infrastructuren.

Aanwezige kennis en ervaring reikt van basis netwerk connectiviteit, bedraad en draadloos tot geavanceerde enterprise oplossingen met een hoge virtualisatie graad, voice over IP en diverse security en IPv6 vraagstukken tot hoog beschikbare backbone serviceprovider omgevingen.

Prodicom behoudt zijn vendor onafhankelijk karakter waardoor u verzekerd bent dat u het ontwerp krijgt welke het beste aansluit bij uw doelstellingen. Ander belangrijk onderscheid is dat Prodicom kennis heeft van de gehele stack en ook kennis van de applicatielaag heeft.

Security

Als kennishuis met professionals thuis in een breed scala van beveiligingstechnieken stapt Prodicom in omgevingen waar de simpele virusscanner en firewall alleen al lang niet meer afdoende zijn.

Core Values

Integrity

Prodicom professionals slapen goed want we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Flexibility

Door kennis als uitgangspunt voor onze dienstverlening te hanteren, kunnen we op maat ons werk aan de behoeften van de klant aanpassen, niet andersom.

Growth

Het is altijd duidelijk in onze geest dat kwantitatieve groei als een doel op zich niet duurzaam is, vooral in een markt die een uitzonderlijke service en specialistische kennis vereist.

Durability

We richten ons op de lange termijn relatie. In de omgang met onze klanten, consultants en andere belanghebbenden, een duurzame relatie is altijd belangrijker voor ons dan een "quick win".

Prodicom Preferred Professional Programma

De arbeidsmarkt is steeds verder aan het flexibiliseren, wat inhoudt dat steeds meer mensen gedwongen of uit eigen keus als zelfstandige hun loopbaan voortzetten. Veel professionals willen zich op hun vakgebied, concentreren en niet met randzaken bezig zijn, dit is precies waar de professionals en Prodicom elkaar vinden.

Naast de vaste medewerkers die Prodicom in dienst heeft, bestaat het innovatieve Prodicom Preferred Prossional programma. Het PPP programma waarborgt kennis en kunde en stuurt de kwaliteit van onze inzet van professionals.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten