Profity B.V.

Profity B.V.

Technische realisatie van websites en software ontwikkeling
Rijssen (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-06-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 30 opdrachten
  • KPN Consulting 241 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Profity : Concrete oplossingen : Concreet resultaat

Achtergrond : Profity is ontstaan vanuit een ondernemersfamilie met wortels in de bouw. Profity is in 2003 opgericht door Henk Jan Nieuwenhuis met als doel klanten te helpen met het toepassen van interactieve communicatie via internet.

In 2004 is het zusterbedrijf Concreet Software B.V. overgenomen. Concreet is een bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in maken en leveren van administratieve software voor de staalbouw. Concreet ontwikkeld momenteel alle software voor Profity.

Cultuur : Bij Profity heerst een "bouwersmentaliteit". Wij bouwen software van "korrel tot de borrel" oftewel van idee tot operationeel systeem.

Ontwikkeling : Naast het leveren van de oplossingen van vandaag ondersteunt ons ontwikkelteam u graag met raad en daad bij het realiseren van uw zakelijke innovaties die ondersteund worden door ICT.

Wat betekent dat voor u: Met een Profity software oplossing bent u in staat de efficiƫntie van de organisatie en concurrentiepositie te verbeteren.

Motto : Concreet resultaat is een tevreden klant!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten