Professionals in Flex

Professionals in Flex

Advisering en ondersteuning van ondernemingen in de flexbranche
2034LS Haarlem (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-04-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
30-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Professionals in Flex wil dé specialist zijn voor advies aan en ondersteuning van ondernemingen in de flexbranche. Door deze heldere focus op één branche zijn we in staat om steeds meer kennis aan onze organisatie toe te voegen.

Specialisatie en expertise

Op dit moment zijn wij gespecialiseerd in de volgende kennisgebieden en beschikken wij over de volgende expertises: Backoffice en kostprijsoptimalisatie, Compliance, CAO kennis en wet- en regelgeving, Strategie en Management, Subsidieregelingen en premiekortingen. Daarnaast houdt Professionals in Flex zich voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen in de flexbranche, zoals zzp-bemiddeling en contracting. In bovenstaande expertisegebieden bieden we ook diverse trainingen en coachingstrajecten aan.

Overige informatie

Onze organisatie
Professionals in Flex is een organisatie van de beste professionals uit de flexbranche. Voordat een professional zich kan aansluiten wordt hij of zij gescreend op bewezen resultaten en ervaring in de uitzendbranche. We zijn daardoor een organisatie van echte vakspecialisten die de telexbranche écht begrijpen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten