Pro Infra Project Support

Pro Infra Project Support

Ingenieursbureau / Deracherings bureau
Rijswijk (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
25-02-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Pro Infra is een gedreven civieltechnisch ingenieursbureau met een jong, dynamisch en deskundig karakter.

Pro Infra Project Support is het detacheringsbureau.

Als u goede mensen nodig heeft

Extra capaciteit? Een specialist? Een frisse blik? Soms wilt u gedurende een project iemand in huis hebben, die u helpt met alles wat er bij zo’n project komt kijken: voorbereiding, burgerparticipatie, vergunningen, inschrijvingen, inlichtingen en later ook met de uitvoering. U heeft niet altijd de capaciteit voor zo’n groot project in uw organisatie. Of niet de juiste specialist. Of een van uw medewerkers vertrekt, wordt ziek of gaat met zwangerschapsverlof. En soms is het gewoon efficiënt en prettig als iemand van buiten de organisatie meedenkt en meekijkt.

Wij zijn ontstaan uit de gedachte dat door goede samenwerking altijd het beste resultaat wordt behaald. Wij zijn flexibel, snel inzetbaar en staan voor direct contact. Open en heldere communicatie is voor ons essentieel. Als wij denken dat iets anders, beter kan, zeggen wij dat. Integer en eerlijk van start tot evaluatie.

Specialisatie en expertise

Onze kracht
Als u voor Pro Infra kiest, weet u dat het goed komt. Wij zien de kansen en de risico’s, maken een complex project eenvoudig door het te ‘decomponeren’ tot de essentiële onderdelen. Van daaruit bouwen we weer op en brengen we de elementen weer samen. Binnen de gestelde grenzen, binnen vast budget, zonder gedoe.

Wij zijn sterk in adviseren, ontwerpen en begeleiden van complexe projecten in infrastructuur en openbare ruimte. Wij visualiseren wat we willen bereiken, kijken naar de grote lijnen én naar de details. Onze open manier van denken zorgt voor creatieve oplossingen. Niet altijd langs gebaande paden, wel altijd voor het beste resultaat. Daar zijn wij trots op.

Uw project is bij ons in goede handen

Inventarisatie en onderzoek
Ontwerp, begrotingen en contractvorming
Aanbesteding en uitvoering
Advies– en projectmanagement
Project support door onze professionals
Communicatie en presentatie

Onze opdrachtgevers (gemeente, provincie, onderwijs(groepen), aannemingsbedrijf of ingenieursbureau) ervaren reeds de flexibiliteit, volledige service en korte communicatielijnen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten