PROLAMPS Benelux

LED Retrofit oplossingen B2B
Goes (ZL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-11-2009
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

PROLAMPS Benelux blinkt uit in een hoogwaardig assortiment van lampen die één-op-één te vervangen zijn met huidige verlichtingsbronnen.
We noemen dit Retrofit.

Met de Retrofit modellen van PROLAMPS Benelux, is het vervangen van de huidige, te dure verlichting met duurzame LED-varianten beslist geen lastige en kostbare operatie.
Alle huidige fittingen en armaturen kunnen gebruikt blijven worden.

Daarbij is de investering in LEDverlichting vrijwel een eenmalige

LEDverlichting van PROLAMPS Benelux gaat meer dan 10 jaar* mee!
De investering heeft zichzelf vaak binnen één jaar terugverdient.

Er zijn veel aanbieders van LEDverlichting. De kwaliteit van deze aangeboden verlichting verschilt enorm en laat helaas nogal eens te wensen over.

Wij garanderen dat onze lichtbronnen echt één op één vervangbaar zijn en dat de lichtkwaliteit voor winkels en bedrijven intact blijft en zelfs verbetert. Dit kunnen wij omdat we binnen PROLAMPS Benelux nauw samenwerken met enkele grote en stabiele internationale aanbieders van LEDverlichting en Europese LEDontwikkelaars van het eerste uur.

Onze organisatie is reeds 40 jaar internationaal actief en distributiepartner van de meest gerenommeerde verlichtingsbedrijven zoals Philips en Osram.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten