ProMedia Group

ProMedia Group

Online uitgeverij & Congres organisator
4811EM Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-01-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
19-01-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ProMedia Group is een uitgever van toonaangevende business-to-business online vakbladen in de mobiliteitssector. Dagelijks informeren wij professionals, managers, ondernemers en medewerkers uit verschillende branches over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Tevens organiseren we hoogwaardige vakbeurzen en congressen in de sectoren waarin we opereren.

Specialisatie en expertise

We zijn actief in de de de railsector, het openbaarvervoer, de rijschoolbranche, de personenvervoerbranche, de tankstationbranche en in de bandensector. We bedrijven kwaliteitsjournalistiek en hebben de ambitie om een autoriteit te zijn binnen de vakgebieden waarin we opereren.

Ons doel is het verder professionaliseren van de verschillende branches waarin we actief zijn en het ondernemersklimaat te verbeteren.

ProMedia Group wordt mogelijk gemaakt door haar Partners. We hebben gekozen voor een model waarbij we een lange termijn relatie aangaan met de belangrijkste spelers in de markt. We werken samen met zowel grote (inter)nationale partijen als kleine innovatie ondernemingen die een verschil kunnen maken in een branche. Zie de lijst met referenties.

Als aanvulling op onze publicaties organiseren we congressen, beurzen en trainingen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten