Pierre Crom

Fotografie
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-04-2009
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Als pionier op het gebied van digitale fotografie maakt Pierre Crom beelden met meerwaarde. Beelden waarin hij iets extra´s weet te leggen, ongeacht de omstandigheden.

Opgegroeid in een voorstad van Parijs ontwikkelde Pierre al vroeg belangstelling voor andere culturen. In landen als Iran, Algerije en Israël/Palestina legde hij later op indringende wijze het dagelijks leven vast. In documentairebeelden die op het netvlies blijven staan. In een stijl die zich kenmerkt door scherpe observatie en gevoel voor mensen en hun omgevingen. Zijn brede interesse, technische knowhow en jarenlange ervaring; het draagt allemaal bij aan zijn onderscheidende fotografie.

Inmiddels werkt Pierre aan opdrachten van zeer uiteenlopende aard. Naar opdrachtgevers toe hanteert hij daarbij een heldere werkwijze. Daarin staat onderlinge afstemming centraal. Dit leidt binnen de kaders van de opdracht tot effectieve beelden met altijd een ‘personal touch’. Zowel journalistieke redacties als ontwerp- en reclamebureaus weten die aanpak op waarde te schatten. En sinds zijn foto’s in beheer zijn bij Galerie Animaux Rotterdam, weten zelfs verzamelaars de weg naar zijn werk te vinden.

Op locatie of in zijn studio, Pierre beschikt altijd over de juiste apparatuur voor het beoogde resultaat. Vanuit de Caballero Fabriek in Den Haag is hij dan ook in staat invulling te geven aan allerlei soorten opdrachten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek, een offerte of het bespreken van úw project


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten