ACC ICT BV

ACC ICT BV

Sales en Marketing
3439MN Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-09-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
21-09-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ACC ICT ontwerpt, bouwt, onderhoudt en host bedrijfskritische IT-omgevingen waarbij 100% beschikbaarheid de norm is.

Wij beheersen het vakmanschap om voor en met onze klanten specifieke klantvragen te vertalen in hoog beschikbare IT-oplossingen. Daarbij nemen wij onafhankelijk van andere partijen de volledige verantwoordelijkheid voor het resultaat en de beschikbaarheid van de IT-oplossing.

Wij werken voor organisaties die in extreme mate afhankelijk van IT zijn, onder strikte wet- en regelgeving vallen en/of online diensten aanbieden aan hen klanten. Eenvoudige tot de meest complexe IT-omgevingen waarbij de grote gemene deler is dat het geen standaard IT-oplossingen betreffen. Dit vraagt samenwerking, openheid, en vakmanschap.

ACC ICT is opgericht in 1977. Onze passie en ervaring hebben wij vertaald in een eigen datacenter-onafhankelijke infrastructuur. Een infrastructuur die bestaat uit verschillende ultramoderne datacenters die geografisch gescheiden zijn (Amsterdam, Haarlem en Delft), voor 2/3 boven NAP liggen en redundant met elkaar verbonden zijn. De infrastructuur is zodanig ontworpen en gebouwd dat uitval van een datacenter wordt opgevangen door de overige datacenters.

Om een aan 100% grenzende beschikbaarheid te kunnen garanderen, beheert ACC ICT haar datacenter-onafhankelijke infrastructuur volledig zelf, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij zijn daarbij op geen enkel punt afhankelijk van derden. Zo kunnen wij snel ingrijpen wanneer dit nodig mocht zijn. Dit betekent niet alleen dat eventuele verstoringen razendsnel verholpen worden, maar ook dat we de hoge flexibiliteit kunnen bieden om snel in te spelen op uw veranderende IT behoeften. Als vanzelfsprekend is beschikbaar alleen niet genoeg. Uiteraard helpt de onafhankelijkheid van leverancier ons ook een veilige omgeving voor uw data te creƫren. Deze omgeving bevindt zich volledig op Nederlands grondgebied.

De klantvraag staat voor ons altijd centraal. Doordat wij beschikken over een team van IT-professionals en een eigen datacenter-onafhankelijke infrastructuur (Cloud platform), zijn we in staat om bij de invulling van IT-vraagstukken de voor- en nadelen van traditionele omgevingen vs Cloud omgevingen inzichtelijk te maken.

Vaak blijkt dat de best passende IT-omgeving niet 100% traditioneel of 100% Cloud te zijn. Steeds vaker wordt er gekozen voor een zogenaamde hybride IT-omgeving waarbij een deel van de IT-omgeving traditioneel (oftewel on-premise omgevingen) en een deel van de IT-omgeving extern gehost wordt. Om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen maken we bij ieder vraagstuk dan ook de afweging of wij onze oplossing aanbieden op traditionele IT-omgevingen, op basis van Cloud IT-omgevingen, of een combinatie daarvan, in de vorm van hybride IT-omgevingen. Evident is dan ook dat wij zowel traditionele, hybride als Cloud IT-omgevingen beheersen.

Specialisatie en expertise

Hosting diensten en beheer van IT-omgevingen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten