Pincode Telenet B.V.

Hosted Services: IVR, Internet, Mail integrated
Woerden (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-06-2006
Opdrachten
1
Laatste opdracht
03-02-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

PTI bewijst al jaren voor uitgevers van omroepbladen, financiële instellingen en bijna alle energie- , gas- en water- bedrijven in Nederland dat zij de specialist is op het gebied van het inrichten en uitvoeren van B-to-C communicatie.
PTI haalt de hoogste scores wat betreft datakwaliteit, responsniveau, responsmix etcetera.
De meerwaarde van PTI ontstaat doordat zij vooraf met de klant de relevante processen goed doordenkt en vervolgens een communicatieproces inricht waarbij optimaal (of maximaal) gebruik wordt gemaakt van de beschikbare communicatie kanalen. PTI koppelt al deze kanalen perfect in 1 systeem en op 1 database waardoor real-time datasynchronisatie is gerealiseerd en “schone vervolgacties kostenreductie mogelijk maken. Alles is real-time transparant en stuurbaar via een webtool. PTI ontzorgt bijna volledig. De PTI klanttevredenheid is volgens onze relaties onbetwist.

PTI biedt 1 geïntegreerde oplossing met vele extra opties die verdere procesverbetering mogelijk maken met een resultaat dat door anderen moeilijk gehaald kan worden. PTI denkt continue mee en ontwikkelt steeds door.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten