Pure Zelfstandig Professionals

Pure Zelfstandig Professionals

PMO, Business analyse en Procesanalyse
Spacelab 20c
3824MR Amersfoort (UT)
0332600360
Account type
Intermediair
Geregistreerd
21-01-2009
Opdrachten
337
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
22
Gecontroleerd
Ja

Wij zijn Pure! Zelfstandig Professionals

De beste match, het beste resultaat

Pure! Zelfstandig Professionals is een unieke speler in de financiële dienstverlening. We zetten ons elke dag in om te komen tot de beste resultaten door de beste match te leveren bij banken, verzekeraars en hypotheekbedrijven. Een match waarbij iedereen zich goed voelt en er volledig voor kan gaan. Onze focus ligt op de vakgebieden PMO, Business analyse, Procesanalyse en Projectmanagement.

Waar onderscheiden wij ons in?

Persoonlijke aanpak

Om onze kwaliteit altijd te kunnen leveren, investeren we veel in de relatie met onze zzp’ers en klanten. Hoe beter we beide kennen, hoe beter de match. Daarom gaan we altijd eerst een persoonlijke kennismaking aan. En ook als je via ons op opdracht zit, blijven we je graag ondersteunen.

Vaste marge

Open en eerlijk zakendoen is voor ons belangrijk, daarom is onze marge vast en openbaar. Onze complete dienstverlening doen we voor 10% marge.

Focus

We hebben bewust gekozen voor een aantal vakgebieden. We zijn liever excellent in een specifiek werkveld, dan gemiddeld in alles. Daarom zijn we bemiddelaar voor de financiële sector; bij banken, verzekeraars en hypothecaire dienstverleners. We bemiddelen business analisten, procesanalisten, PMO’ers en projectmanagers.

Onze recruiter aan het woord

Bianca de Wit

"Juist het persoonlijk contact met de zzp'er geeft veel toegevoegde waarde. Ik ken onze freelancers echt en begeleid hen bij het vinden van een opdracht, maar ook tijdens de uitvoering hiervan. Doordat wij persoonlijk kennis maken met de zzp'er, kunnen wij ook matchen op basis van soft skills."

Persoonlijk kennismaken met ons?

Dat doen we graag, ook als je nu niet direct een opdracht ziet waar je perfect op past! Herken jij je in onze focus op PMO, business analyse, procesanalyse en projectmanagement? Neem dan contact op met onze recruiter Bianca de Wit. Zij is bereikbaar via 0629109094 of stuur ons je CV. Graag tot snel!

Overige informatie

We werken met een kennismakingsgesprek vooraf, om de juiste match te kunnen bepalen tussen de wensen en kunde van de ZZP'er met de opdracht van de klant. Een match gaat om meer dan alleen kennis en kunde, dus een persoonlijke kennismaking is onmisbaar in ons matchingsproces!

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1 2 3 4 5

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten