Patrick van der Spank

Patrick van der Spank

verandermanaement - synergie brengen tussen mensen, teams en organisaties
5401LC Uden (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-12-2014
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik begeleid teams en organisaties die over de grenzen van hun organisatie moeten samenwerken en daar meer gedoe dan profijt van ervaren.

Dat doe ik door met de Zipping-methode dé succesfactoren voor samenwerking bij alle partijen als een rits op elkaar aan te sluiten.

Hierdoor versterken alle partijen elkaar weer.
De samenwerkingsdoelen worden gerealiseerd;
De kwaliteit van de dienstverlening is hoger;
Het werkklimaat verbetert en…
het samenwerken is weer leuk en aantrekkelijk.

Het is Patricks professionele missie om organisaties sterker, slagvaardiger en vooral mooier te maken. Samenwerkingen tussen verschillende partijen wederzijds vruchtbaar te maken.
Omgevingen waar meerdere partijen op elkaar zijn aangewezen of waar sprake is van fusies, outsourcing, shared service center of reorganisatie zijn daarom bij uitstek de ideale werkomgevingen voor Patrick.

Patrick is een ervaren consultant /verandermanager die naast een flinke dosis vakinhoudelijke kennis en ervaring op gebied van management onderscheidend vermogen toont door continu balans te zoeken tussen de harde en de zachte kant van de zaak. Patrick zal op geen enkel moment het gezamenlijke hogere doel uit het oog verliezen. Hij zal de juiste mensen met elkaar in verbinding brengen, ze in beweging te zetten, creatieve oplossingen bedenken en dat bieden wat op dat moment voor de betrokkenen nodig is.

Waar Patrick specialist is in zijn eigen niche om samenwerking tussen verschillende teams of organisaties vruchtbaar te maken is hij generalist op de manier waarop hij dat doel helpt te realiseren. Patrick heeft in de jaren veel ervaring opgedaan en competenties opgebouwd in het bieden van onder andere management consultancy, verandermanagement, coaching, training en interim management. Daarbij maakt Patrick intensief gebruik van een sterk netwerk met daarin de beste specialisten in hun niche.

Specialisatie en expertise

Verandermanagement
verandermanager
interim management
interim manager
training
trainer
coaching
coach
outsourcing
shared service center
reorganisatie
levernacier
klant
regie
governance


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten