PW Consulting

SAS Consultancy
Culemborg (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-07-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
21-11-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Welkom bij PW Consulting
Dé specialist op het gebied van Business Intelligence & Data Warehousing

PW Consulting is opgericht in 1988 en in die 20 jaar zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van SAS® consultancy. Daarnaast zijn we succesvol in de toepassing van Informatica Powercenter®.

Wij leveren consultancy, software ontwikkeling, training en implementatie & onderhoud op Business Intelligence toepassingen. Onze klanten bevinden zich met name onder de top 100 ondernemingen van Nederland. We zijn actief in alle branches, waaronder verzekeraars, banken, vermogensbeheerders, overheid, farma, industrie en (zakelijke) dienstverlening.

Zelf een Opleiding of Masterclass volgen? Bij PW Consulting kan het allemaal. Onze eigen medewerkers volgen inhuis veel trainingen om up to date te blijven. In onze Masterclass SAS leiden wij onze eigen nieuwe medewerkers in 6-8 weken op tot junior SAS Consultant, waarna ze aan de slag gaan in een nieuwe of lopende opdracht bij één van onze relaties. Zelf deelnemen aan een Masterclass is dus ook mogelijk.

BI in Balance, daar gaat het om. Dit betekent het combineren van excellent vakmanschap, de flexibiliteit van een persoonlijke organisatie en de stabiliteit van een marktleider waarmee het soepel samenwerken is. Dit positieve beeld komt samen in onze zes kernwaarden die de bron vormen voor ons in- en externe beleid: ruimte, openheid, genegenheid, eenvoud, ontplooiing en nuchterheid.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten