Q4Business

Q4Business

Kwaliteitszorg, ISO, VCA, RI&E, FMEA, HAZOP, What-if, Business Process Mana
Account type
Intermediair
Geregistreerd
19-09-2012
Opdrachten
7
Laatste opdracht
29-10-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Q4Business brengt kwaliteit in uw organisatie. Met een deskundige en betrokken inbreng ondersteunt Q4Business ondernemingen uit verschillende branches bij verbeteringen – met bewezen rendement.

Vanuit een brede oriëntatie draagt Q4Business oplossingen aan op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Met werkervaring in verschillende functies in Chemie, Petrochemie, Metaalhandel, Metaalindustrie, Productiebedrijven en (Duurzame) Energie is Q4Business een goede gesprekspartner op alle niveaus.Q4business blinkt uit in het verbeteren van processen, communicatie en samenwerking. Niet voor niets is het slagingspercentage bij certificeringstrajecten (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001) begeleid door Q4Business tot nu toe altijd 100%.

Q4Business heeft ervaring met de werkzaamheden rondom complexe installaties, complexe onderhoudsprojecten, nieuwbouw, commissioning, start-up van chemische fabrieken en energie centrales. Daarbij worden praktische, creatieve oplossingen aangereikt, mensen tot communicatie en samenwerking aangezet en verbeteringen ingezet met het oog op de klant.
Bij Q4Business is het voorbereiden van een (her)certificering, verbetering door Business Process Management, kwaliteitsproject, verbetertraject of verduurzaming in betrouwbare handen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten