Qforce

Qforce

Project Management - Service Management
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-08-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Qforce is opgericht 1 april 2000 en staat voor Kwaliteit(Q) en Daadkracht(force).

Qforce heeft verregaande expertise & know-how opgebouwd in de volgende vakgebieden

-Service Management
-Project Management
-Infra Management & Architectuur

Qforce is een organisatie waarin verschillende expertises op het gebied van IT management krachtig zijn gecombineerd. De medewerkers van Qforce begeven zich allen in het gebied tussen de ‘harde’ IT, IT organisaties en haar klanten. Juist de combinatie van kennis op gebied van Organisatie, Gebruik van IT, Beheer van IT en Architectuur van IT maakt dat Qforce zich bewijst in het omgaan met complexe situaties.

Qforce is geen consultancybureau dat u vertelt wat er allemaal anders kan of moet in uw organisatie, Qforce is juist in haar kracht bij het neerzetten/realiseren van die veranderingen. Of het nou een verbetering in de relatie met de afnemers van IT betreft, een versterking van de beheerfunctie, het robuust maken van uw infrastructuur of het vlottrekken van een complex project, door de brede kennis binnen Qforce en haar krachtige manier van kennisdeling en kennisinzet zorgt Qforce voor een verbetering die ook blijft bestaan nadat Qforce weer bij u vertrokken is.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten