Qidos

HR-adviesbureau
Doorn (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-08-2008
Opdrachten
3
Laatste opdracht
15-04-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Qidos is een professioneel en eigentijds HR-adviesbureau. Bij Qidos werken we samen met onze opdrachtgevers aan inspirerende werkomgevingen, waar organisatiesuccessen worden geboekt en medewerkers floreren. Onze onderzoeks-, advies- en implementatiediensten dragen bij aan het aantrekken, motiveren en behouden van (talentvolle) medewerkers. Want zij maken het verschil in het behalen van de doelstellingen van de organisatie.

Onze klanten zijn zich bewust van de noodzaak om in te spelen op economische en maatschappelijke ontwikkelingen, zoals de krappe arbeidsmarkt, de vergrijzing, het groeiend aantal tweeverdieners en het toenemend belang van kenniswerkers. Met thema’s zoals flexibel werken, carrière-flexibiliteit, langer productief doorwerken, levensfase-denken en talentmanagement ontwikkelen onze klanten zich tot organisaties die zich aanpassen aan de veranderende wereld en zijn zij in staat hun talentvolle medewerkers productief en gemotiveerd in te zetten.

Samen met onze opdrachtgevers geven wij graag invulling aan diverse HR-thema’s, waarmee organisaties kunnen inspelen op de maatschappelijke en economische veranderingen. Qidos adviseert over de volgende vijf thema’s, die zij vanuit haar expert-rol als strategische HR-thema’s voor de komende jaren bestempelt:

  • Levensfasegericht HR-management

  • Inzetbaarheid

  • Flexibiliteit

  • Talentmanagement

  • Work/life balance


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten