Qision Testmanagement

Testmanagement
3037XN Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-10-2010
Opdrachten
8
Laatste opdracht
13-02-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Qision Testmanagement is een adviesbureau dat is gespecialiseerd in het leveren van test- en acceptatiemanagement voor complexe IT projecten. Hierbij onderscheiden wij ons door het pragmatisch toepassen van onze ruime kennis op het gebied van testen. Qision Testmanagement vervult hierbij de brugfunctie tussen de IT organisatie en de opdrachtgever. Voor onze testprofessionals is testen geen doel op zich, maar een middel om de gebruikers- en de beheerorganisatie te helpen bij het accepteren van IT systemen.

Onze dienstverlening bestaat uit het detacheren van testmanagers, testcoƶrdinatoren en acceptatiemanagers op complexe IT projecten bij onze klanten. Daarnaast bieden wij managed testoutsourcing aan en adviseren we organisaties op het gebied van testmanagement en testprocesverbetering. Tenslotte bieden wij een effectieve rapportagevorm over testtrajecten om inzicht te geven in testplanning, testbegroting en productrisicoā€™s.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten