Ed Vlietman

DGA
Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-07-2014
Opdrachten
2
Laatste opdracht
15-09-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Organisatie
QuestBack Benelux is gevestigd in Almere Poort en is een prachtige business intelligence organisatie.
Wij richten ons op de B2B markt, QuestBack is een innovatieve club heeft meerdere prijzen gewonnen.
Internationaal werken er bij QuestBack ongeveer circa 350 mensen, ons team bestaat uit er circa 5 medewerkers. De gemiddelde leeftijd is 30 jaar. Wat QuestBack uniek maakt: innovatie, continue lancering van nieuwe zaken, ondernemerschap en creativiteit.

Qua cultuur is QuestBack te omschrijven als informeel, snel en verantwoordelijk. Wij hebben een nuchtere kijk op de wereld en men houdt van hard werken. De sfeer is gezellig, los en men heeft een sterke teamgeest als drijfveer. Je geeft veel bij onze klant maar je krijgt ook veel terug!

Voor de afdeling Business Intelligence zijn wij op zoek naar een Marketing Data Analist. In deze rol maak je analyses voor verschillende projecten op basis van de beschikbare data, en je schrijft de analyses voor de klanten.
Wil jij werken binnen een inspirerende online omgeving en heb jij minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol, dan komen wij graag met je in contact!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten