Quintis Executive Services / QuiEs

Werving van interim- en vast personeel op tachtisch en strategisch niveau v
Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-04-2009
Opdrachten
3
Laatste opdracht
21-10-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Quintis te Nieuwegein is dé nichespeler op het terrein van wonen, zorg en welzijn en heeft hierin een unieke positie opgebouwd. Wij adviseren woningbouwcorporaties, zorgorganisaties en overheden. Vanuit passie voor deze branches brengen wij de focus in ons advies. Daarnaast verbinden wij verschillende partijen in het ontwikkelen en realiseren van gezamenlijke ambities. Dat doen wij al zo'n 30 jaar, met goede resultaten.
Onze stevige vakinhoudelijke expertise is gekoppeld aan vaardigheden om (samenwerkings)processen te begeleiden. Onze adviseurs begrijpen de cultuur van úw organisatie en kennen ook de wensen, behoeften en belangen van uw samenwerkingspartners en van uw klanten. Dat bepaalt onze meerwaarde.

Quintis heeft maatschappelijk ondernemen en participatie hoog in het vaandel staan. Onze opdrachtgevers zijn maatschappelijke ondernemers. Maatschappelijk ondernemen vraagt van organisaties een scherpe visie op ambities, rollen en posities, nu en in de toekomst. Een visie die dient te worden vertaald naar bedrijfsprocessen en prestatienormen. Stuk voor stuk vraagstukken waarbij Quintis ondersteunt.

Quintis Executive Services (QuiEs) richt zich op de strategische top van woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en gemeentes. QuiEs biedt diensten aan die gerelateerd zijn aan het tijdelijk (interim) en permanent vervullen van opengevallen dan wel nieuw ontstane vacatures in management, bestuur en toezicht.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten