Jobhunt

Recruitment & Transfer
7009BN Doetinchem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-02-2013
Opdrachten
20
Laatste opdracht
28-01-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Maak kennis met Jobhunt, een bureau dat sinds 1999 actief is op het gebied van executive search, interim management en recruitment. Wij werken voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven, in de gezondheidszorg en bij de overheid.

Jobhunt kenmerkt zich door een persoonlijke benadering van zowel opdrachtgevers als kandidaten, en door een pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Onze diensten zijn onder te verdelen in:

Werving & Selectie
Executive search op HBO en academisch niveau. Van startersfuncties tot vacatures voor zeer ervaren kandidaten en van tijdelijke opdrachten tot vaste banen. In hele uiteenlopende branches en sectoren.

Interim-recruitment
Voor organisaties met meerdere vacatures tegelijkertijd, kan interim-recruitment heel interessant zijn. U huurt tijdelijk een van onze recruiters in, die u al het werk uit handen neemt én de markt goed kent.

Interim-management
Ziekte, reorganisatie of conflicten. Er zijn tal van redenen om een interimmanager aan te stellen. De interim-managers van Jobhunt zijn ervaren, betrokken en vaak per direct inzetbaar.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten