Qwise BV

Centralisatie, Virtualisatie en cloudcomputing
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-07-2010
Opdrachten
42
Laatste opdracht
20-03-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Qwise is een open en kennisgerichte organisatie met focus op Virtualisatie, Server Based Computing en Cloud Computing. Qwise staat bij vele organisaties bekend vanwege de excellente kennis van medewerkers en is als geen ander in staat om onafhankelijk advies te geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de diverse oplossingen die op dat gebied voor handen zijn. Naast het geven van advies heeft Qwise in de afgelopen jaren een indrukwekkend trackrecord opgebouwd als het gaat om consultancy, projecten, detachering, outsourcing en training.

De specialisten van Qwise beschikken over ruime ervaring in diverse soorten omgevingen en zijn zeer goed gecertificeerd op gebied van Citrix, Microsoft, RES Software en VMware. Qwise hecht veel waarde aan een goede partnerrelatie met deze en andere leveranciers.

Momenteel zijn er zo'n 100 mensen werkzaam bij Qwise, waarvan het merendeel uit consultants bestaat.

Training
Qwise is geautoriseerd tot het geven van trainingen rondom technologieen van Virtualisatie en Server Based Computing. Qwise is Citrix Authorized Learning Center, Microsoft Certified Partner for Learning Solutions en RES Authorized Learning Center. Tevens is het mogelijk om examen te doen bij Qwise.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten