R2 Detachering

R2 Detachering

IT Detachering
3641RK Mijdrecht (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
15-10-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie is R2 Detachering?
R2 Detachering is een onafhankelijk en landelijk opererend detacheringsbureau, en gespecialiseerd in informatietechnologie (IT). Onze kracht ligt in een zeer uitgebreid netwerk van HBO- en WO-opgeleide IT-professionals. Wij helpen onze klanten met vraagstukken op gebied van kennis, capaciteit en continuiteit. Onze diensten richten zich op het inrichten, beheren en verbeteren van bedrijfskritische ICT omgevingen.

Onze kracht
R2 Detachering heeft geen externe aandeelhouders of financiers. Alles wordt met eigen geld betaald. Dat zal binnen ons bedrijf nooit veranderen, want het aangaan van financieringen met externe investeerders werkt vaak ongewenste korte termijn gedachten en doelstellingen in de hand. Onze missie en visie zouden hiermee onder druk komen te staan.

R2 werkt bij voorkeur met eigen IT-specialisten. Echter, zijn we niet gebonden aan een beperkt aantal vaste medewerkers. Door ons netwerk van zowel zelfstandige IT-professionals (zzp’ers) als specialisten die werkzaam zijn bij partners, zijn wij bovendien uitstekend op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en het vakgebied IT.

Specialisatie en expertise

R2 Detachering is een onafhankelijk en landelijk opererend detacheringsbureau, en gespecialiseerd in informatietechnologie (IT). Onze focus ligt op: Microsoft/Unix-Linux(RedHat)/VMWare en Security.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten