R5-projects

Consultancy IT architectuur
Uitgeest (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-05-2007
Opdrachten
6
Laatste opdracht
18-06-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

R5-projects is een jonge consultancy organisatie die zich bezig houdt met het adviseren aan onze klanten op het gebied van IT architectuur. Strategie en ontwerp zijn de belangrijkste diensten maar wij schuwen niet om ook via proectmanagement de verantwoordelijkheid voor de realisatie op ons te nemen. Onze adviezen en projekten richten zich voornamelijk op inrichting en optimalisatie van infrastructuren; server,storage, database en management. Belangrijk thema in ons kennisgebied is de archivering en
hiervoor werken wij inmiddels samen met HP, Symantec, EMC, Oracle en Microsoft. Wij zoeken de complexe, innovatieve en uitdagende IT projecten.

Voor het leveren van onze diensten werken wij uitsluitend samen met freelancers en daarvoor zijn wij continu op zoek naar de beste IT architecten in de markt. Voordat de samenwerking wordt opgestart beginnen wij eerst met een korte edoch gedegen kennismaking om te bepalen of er een match is tussen beide partijen. De doelstelling is om te komen tot een zeer intensieve en langdurige samenwerking die zover gaat dat als de samenwerking succesvol is, de mogelijkheid geboden wordt aan de freelancer om deel te nemen in het bedrijf R5-projects.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten