Radboud Visser

Marketing en Communicatie
Venlo (LB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-08-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
06-09-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mens & Relatie hanteert een unieke, persoonlijk manier van werken. Een manier die werkt.

Mens & Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Dat schept verplichtingen. We gaan uiterst zorgvuldig te werk en zetten ons optimaal voor u in. Iedereen die bij Mens & Relatie werkt is gedegen opgeleid en heeft geheimhoudingsplicht.
een duurzame relatie

Door onze zorgvuldige persoonlijke bemiddeling vindt ruim 75% van de ingeschrevenen binnen het jaar een partner. En uit onderzoek van Mens & Relatie blijkt: een duurzame partner. De resultaten zijn getoetst door onder meer de Reclame Code Commissie.
mensen zoals u en ik

Onze cliënten zijn mensen zoals u en ik. Het kan iedereen overkomen dat hij of zij er alleen voor staat. Maar het zijn allemaal mensen die zich ervan bewust zijn dat ze niet langer alleen door het leven willen. De één zoekt aan een latrelatie (een serieuze, duurzame relatie waarbij men elkaar trouw is, maar niet samenwoont), de ander wil het liefst een huwelijk met alles erop en eraan. Maar hoe verschillend de wensen ook zijn, u bent er altijd zeker van dat degene die u ontmoet, net als u op zoek is naar een vaste partner.
het keurmerk relatiebemiddeling

Wederzijds vertrouwen vinden we erg belangrijk. Mens & Relatie is erkend door de Algemene Vereniging Relatiebureaus (AVR), heeft het Keurmerk Relatiebemiddeling van de AVR en is aangesloten bij Geschillencommissie van de AVR. We garanderen u een zorgvuldige en discrete werkwijze met voldoende partnervoorstellen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten