Raderadvies

Conditiemeten en Meerjaren onderhoudsplannen
5261VB Vught (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-03-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
10-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Raderadvies is een onafhankelijk inspectie-en adviesbureau, gespecialiseerd in onderhoud en beheer van vastgoed. Wij zijn een multidisciplinair adviesbureau en richten ons op zowel bouwkundige als installatietechnische vraagstukken. Onze dienstverlening bestaat uit:
•Vastgoedadvies
•Vastgoedbeheer
•Opleidingen
•Software

Raderadvies is gevestigd in Vught en werkt landelijk aan uiteenlopende onderhoud- en beheervraagstukken. We zijn met meer dan twintig medewerkers actief. Onze servicegerichte en enthousiaste inspecteurs en adviseurs koppelen gedegen kennis aan de nodige praktijkervaring. Zij beschikken over erkende diploma’s en certificeringen binnen de disciplines bouwkunde en installatietechniek, zoals: RgdBOEI, NVDO, NVDO-BOEI, COMOG en diverse vakgerichte opleidingen. Daarnaast hebben wij specialistische kennis in huis op het gebied van monumenten, duurzaamheid, verf- en schildertechniek en brandveiligheid. Raderadvies is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten