Rambags

Business intelligence en data warehousing
5688KB Oirschot (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-02-2008
Opdrachten
8
Laatste opdracht
03-12-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2555 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Nippur is een multidisciplinair team van Business Intelligence en Data Warehouse professionals. Intensieve kennis van managementprocessen, gecombineerd met kennis van ICT technieken en software vormt de kern van de onderneming. De specialisten van Nippur verwerven opdrachten op het gebied van ondersteuning bij BI strategie ontwikkeling, BI projectmanagement, BI informatie-analyse en (Enterprise) Data Warehouse architecturen. Zij hebben een groot aantal succesvolle data vault datawarehouse implementaties op hun naam gezet en zijn derhalve in Nederland een autoriteit op dit gebied.

Nippur staat aan de basis van het open source datawarehouse management systeem Quipu dat door steeds meer ondernemingen wordt toegepast.

Nippur is voortdurend op zoek naar methoden en technieken die de best practices ondersteunen. Eerder al heeft zij de Adapttm methodologie omarmt en verder verbeterd ter ondersteuning van de BI informatie-analyse.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten