Olivier de Ranitz

Sales Manager at Sennac Consultancy
Rotterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-11-2006
Opdrachten
3
Laatste opdracht
04-11-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sennac Consultancy is veelvuldig op zoek naar consultants die ervaring hebben met ERP applicaties. Hierin onderscheiden wij PeopleSoft, SAP en Oracle als de specifieke kennisgebieden.

De basisactiviteiten van Sennac zijn consultancy in ERP, CRM en HRMS. Compliance- en Risicomanagement is de kernactiviteit waarin Sennac nu sinds een aantal jaren actief is. Wij werken meer dan 10 jaar voor een aantal internationaal opererende klanten.

Wat bieden wij u

PeopleSoft
Met betrekking tot software is Sennac gespecialiseerd op het gebied van PeopleSoft HRMS, PeopleSoft CRM, PeopleSoft Financials en PeopleSoft Supply Chain. Alle technische modules worden ondersteund. De meest belangrijke zijn: PeopleTools, PeopleCode, Application Engine, Application Messenger, SQR, Application Messenger en nVision

Het onderhoud en de support op de toepassingen van PeopleSoft wordt aangeboden door Sennac in de vorm van een maatwerkconstructie per klant.

SAP
Sennac is specialist op op het gebied van SAP. Voor consultancy in SAP BW, SAP FI/CO, SAP SD, SAP MM, SAP pp, SAP HRM en de verschillende bedrijfsoplossingen bent u bij Sennac aan het juiste adres. Voor SAP ABAP en Netweaver leveren wij de meest ervaren consultants.

Risico & Compliance
Sennac combineert haar kennis van grote bedrijfsprocessen, sterke achtergrond in modellering, haar ervaring met verschillende soorten beheersinstrumenten en de nieuwste technologische ontwikkelingen om FURBAC (functioneel op bedrijfsrol gebaseerd toegangsbeheersystemen) en Compliance- en Risicomanagement binnen uw organisatie uit te voeren.

Oracle
Sennac levert consultancy- en detacheringsdiensten aan de grootse afnemers op deze markt. Hierdoor hebben wij een goed overzicht op verscheidende Oracle projecten op verschillende locaties. Door het succes van de afgelopen jaren is er een positie in de markt ontstaan waardoor nu een sterke groei gerealiseerd wordt.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze website www.sennac.com of bel ons: +31 (0)10 477 7695.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten