Rappórt Academy

Opleiding en Ontwikkeling bewindvoerders
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-04-2011
Opdrachten
4
Laatste opdracht
18-08-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Rappórt bewindvoering & inkomensbeheer is een jonge snelgroeiende landelijke franchiseorganisatie van betrokken bewindvoerders die open, helder en betrokken de financiële zaken waarnemen van mensen die daar zelf niet meer) toe in staat zijn. Er worden strenge eisen gesteld aan bewindvoerders. Rappórt organiseert sinds jaar en dag een praktische bewindvoerdersvakopleiding op HBO niveau. De bewindvoerders worden na de opleiding door kantonrechters benoemd.

Als Rappórtbewindvoerders blijven we ook na benoeming hoge eisen aan onszelf en elkaar stellen.

Recent is de Rappórt Academy opgericht om de kennis en vaardigheden op peil te houden middels permanente bijscholingsmodules, intervisie met collega-bewindvoerders, on-the-job coaching.

Ook andere collega`s uit de sociaal-financiële sector geven steeds meer aan aan gebruik te willen maken van de activiteiten van de Rappórt Academy. Daarnaast is er steeds meer belangstelling voor onze toonaangevende vakopleiding.

Wij zoeken op korte termijn trainers die mee willen helpen om de Rappórt Academy verder uit te bouwen. Professionals met ervaring op sociaal-juridisch of sociaal-financieel gebied zijn welkom. Dat geldt ook voor vaardigheidstrainers op gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Het streven naar Rappórt vormt de basisgedachte van de organisatie. We zoeken professionele trainers waarmee het goed samenwerken is, in een sfeer van gelijkwaardigheid, vertrouwen en betrokkenheid.

Rappórt Academy: want je wilt meer dan goed doen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten