BeKnowledged

Online Middle Market Scan
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-06-2012
Opdrachten
10
Laatste opdracht
15-08-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Uw tijd is kostbaar, wij houden het graag kort

U wilt ondernemen met een gestroomlijnde onderneming. Ongestoord focussen op de markt, immers daar wordt het geld verdiend. Maar prestaties kunnen scherper en de kwaliteit van de interne organisatie kan beter. Sturen op basis van relevante informatie? Hoe realiseert u dat? Wij helpen u verder. Concreet, snel en integer. Middels het uitvoeren van de zorgvuldige Middle Market Scan, krijgt u makkelijk en duidelijk inzicht in de kwaliteit van de interne organisatie en beheersing. Tevens beschikt u over een veelvoud aan praktische handreikingen (ook wel best-practices genoemd) die u helpen uw ambities te vertalen naar concrete activiteiten binnen uw onderneming. Geen franjes, maar alleen die activiteiten die continuïteit en duurzame groei ondersteunen. Ontdek hoe u van snel en makkelijk van start gaat met de Middle Market Scan.

Missie

De markten zijn dynamischer en worden almaar onvoorspelbaarder. Dit betekent dat u voortdurend wilt weten waar uw onderneming staat. Nu en in de toekomst. Natuurlijk beschikt uw onderneming over veel interne kennis en ervaring. Maar hoe krijgt u inzicht in waar uw onderneming vandaag staat? Hoe wordt die kennis en ervaring gebundeld, zichtbaar gemaakt en maximaal benut? Waar zitten de valkuilen?

U begrijpt het, de missie van BeKnowledged is het bundelen, delen en maximaal benutten van interne en externe kennis & ervaring. Zodanig, dat u inzicht in en overzicht heeft over uw onderneming. Makkelijk, toegankelijk en transparant. Om te weten waar uw onderneming nu daadwerkelijk staat - en welke (nieuwe) koersen mogelijk zijn - biedt BeKnowledged online en offline de helpende hand. Tegen een schappelijke prijs en zonder franjes. Terwijl uw adviseur uren boekt, boekt de Middle Market Scan resultaat.

Visie

Om zorgvuldig en laagdrempelig inzicht te krijgen waar uw onderneming staat, maken wij maximaal gebruik van ons digitaal platform. Het tijdperk van dure en tijdverslindende adviesgesprekken om te weten waar uw onderneming staat, zijn wat ons betreft voorbij. BeKnowledged zet de trend door ondernemingen maximaal online te ondersteunen. Zo kunt u bij ons zelfstandig met de online beoordelingsmethode uw analyses maken. Laagdrempelig en in begrijpelijke taal. Immers, communicatie is het sleutelwoord tot succes. Nadat u uw eigen online-analyses heeft gemaakt, kunt u kosteloos gebruik maken om offline van gedachten te wisselen met een van onze ervaren Business Control Specialisten en de vele gratis handreikingen (ookwel best-practices genoemd).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten