ASP4all Bitbrains

ASP4all Bitbrains is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige hostin
1271ED Huizen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-09-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
29-09-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ASP4all Bitbrains is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige hosting- en kantoorautomatiseringsoplossingen. Het bedrijf is sinds haar oprichting in 1999 gemiddeld met meer dan 20% per jaar gegroeid en telt op dit moment bijna 200 zeer ambitieuze en leergierige collega’s. Door te investeren in lange termijn relaties, zowel met klanten als collega’s, zijn wij erin geslaagd een uitstekende klanttevredenheid op te bouwen bij vrijwel al onze klanten. Inmiddels is ASP4allBitbrains uitgegroeid tot een grote, bevlogen en dynamische onderneming, die innovatie hoog in het vaandel heeft. We opereren vanuit vier vestigingen, maar behouden de persoonlijke sfeer van een klein bedrijf. Zo lunchen we gezamenlijk met elkaar in de bedrijfskantine, en sluiten dat voor de liefhebbers af met een potje tafelvoetbal of een pool wedstrijdje. Je komt te werken in een zeer bevlogen en dynamische organisatie. We helpen onze klanten door ze de beste Cloud-oplossing te bieden, en daar gaan we heel ver in.

Specialisatie en expertise

Knowledge. Performance. Service.

De slogan die tevens de scope van de dienstverlening verwoordt: klanten helpen beter te presteren door marktgerichte expertise, state-of-the-art infrastructuur en verregaande ondersteuning te vertalen naar een service gerichte aanpak op maat.

Voor publieke sector en zakelijke markt

ASP4all voorziet in de behoefte van middelgrote en grote organisaties in de publieke sector en de zakelijke markt om het beheer van bepaalde ICT-processen niet zelf te doen. ASP4all neemt dit beheer uit handen middels een samenhangend aanbod van Managed Hosting en Outsourcing Services. Hiertoe maakt het gebruik van een technologisch hoogstaande infrastructuur, strategische partnerships met topspelers in de markt en een doorslaggevende focus op customer service.

Infrastructuur-, hosting- en datacenterdiensten

De dienstverlening van ASP4all richt zich op het leveren van de juiste combinatie van infrastructuur, applicatiehosting en beheerdiensten die zorgt voor een veilige en effectieve werking van uw bedrijfsapplicaties. Op elke werkplek en op elk moment.

Overzichtelijk

Het dienstenmodel van ASP4all is overzichtelijk. U stelt samen met ASP4all het benodigde pakket aan ICT-middelen samen. U levert vervolgens de applicatie(s) aan of bestelt deze bij ASP4all, waarna ASP4all de benodigde omgeving inricht waarmee uw applicatie via internet of via uw eigen bedrijfsnetwerk beschikbaar kan worden gesteld aan uw medewerkers, klanten of partners.

Servicegericht

De heldere SLA’s van ASP4all garanderen u de kwaliteit die past bij uw wensen. Bovendien verzorgt ASP4all alle hardware, het dagelijks beheer en het uitvoeren van eventuele wijzigingen. Hiertoe staat de volledig toegeruste serviceorganisatie van ASP4all altijd voor u klaar.

Transparant

De dienstverlening is gestoeld op het principe dat er alleen hoeft te worden betaald voor wat wordt afgenomen. Niets meer. ASP4all maakt daartoe gebruik van de meest geavanceerde technologie en zorgt continu voor een transparante doorbelasting van uw verbruik. Dit voorkomt niet alleen onvoorziene verrassingen, maar draagt bovenal bij aan een optimale en kostenefficiënte allocatie van uw ICT budget.

Overige informatie

www.asp4all.nl/

www.bitbrains.nl/

Ons 'nieuwe bedrijf' is 2 jaar geleden ontstaan door een fusie tussen ASP4all in Huizen en Bitbrains in Amstelveen.
Binnenkort presenteren we onze nieuwe naam voor de toekomst.

De lokaties bevinden zich in Huizen, Assen, Amersfoort en Amstelveen
Ons nieuwe hoofdkantoor zal komen te staan in het gebied '020'.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten