Raymond van Ophoven

Raymond van Ophoven

product en concept development
19 den bosch (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-04-2006
Opdrachten
3
Laatste opdracht
15-10-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sinds 2001 ben als freelance designer en conceptontwikkelaar werkzaam (onder de naar RAYS). RAYS is een buro voor innovatieve multidisciplinaire productontwikkeling, gericht op intereractieve producten en integratie van digitale media. RAYS was verantwoordelijk voor het concept design van KPN stands, maakte de 400jaar overzichtstentoonstelling van de bibliotheek in Rotterdam en heeft meerdere kleinere interactieve installaties voor diverse klanten bedacht en gebouwd.

RAYS werkt vanuit de visie dat creativiteit en techniek samen tot nieuwe belevingen en communicate leiden.

RAYS ontwikkelt op eigen initiatief ook eigen producten, zoals CU-CO.com (opblaasbaar kinderklauter toestel) en CO3DM.com (een virtuele presentatie en belevingswereld), virtual grafiti (tekenen met licht) en virtuele boekenkast (interactieve boeken animatie);

Producten waarin creativiteit, de ontwikkeling van fysieke objecten en digitale toepassingen samenkomen met als doel communicatie en beleving. In de uitwerking van concepten van RAYS komen verschillende technische disciplines terug: mechanical engineering (3D Inventor,Solidworks, Sketchup Pro) productie engineering ten behoeve van verschillende productietechnieken (spuitgieten, rotatiegieten, staal/aluminium, lasersnijden, kartonnage/verpakkingen, rapidprototyping, hout en andere technieken), afhankelijk van project. Leveranciersoverleg en inkoop. 2d en 3d animatie-technieken.

brochures

www.rays.nl/PDF/RAYS_2015.pdf
www.rays.nl/PDF/RAYS_PE_2015.pdf
www.rays.nl/PDF/CO3DM_2015.pdf

Specialisatie en expertise

engineering / design

3D engineering, wtb, mechanical engineering

software

3D realtime animatie, video-productie, 3D modelling, 3D visualisatie, webdesign

Overige informatie

creatieve techneut, specialist in webGL (realtime browser based rendering).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten