Roland Broersen - ODIRIS ICT GROUP

management
Delft (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-04-2012
Opdrachten
9
Laatste opdracht
24-09-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ODIRIS, is een organisatie die geheel gericht is op het leveren van hoogwaardige ICT Specialisten. Hiervoor beschikt ODIRIS over een eigen pool van specialisten die zeer snel ingezet kunnen worden.

Het bijstaan van onze klanten bij het optimaal realiseren van oplossingen voor hun vraagstukken op het gebied van ICT, is onze doelstelling. Hierbij kunnen onze klanten vertrouwen op de kennis, vakkundigheid en betrouwbaarheid van de ODIRIS organisatie en de ODIRIS specialisten
Vanuit de zusterorganisatie SLTN werd een groeiende vraag geconstateerd naar hoogwaardige ICT specialisten voor kortere en langere projecten. Op basis van de geconstateerde vraag is er in juli 2004 besloten een aparte bedrijfsentiteit te starten voor het detacheren van hoogwaardige ICT-specialisten.

Medio juli 2004 is er een start gemaakt met ODIRIS. In een relatief korte tijd is ODIRIS uitgegroeid tot een "Specialist in Specialisten". Onze medewerkers vervullen tal van technische sleutelposities bij onze klanten


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten