Energy Department

Energy Department

Organiseren van energie inkoop collectieven
1181VX Amstelveen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-08-2015
Opdrachten
3
Laatste opdracht
25-08-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2533 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over ons
Energy Department helpt bedrijven besparen. Dit doen wij middels het collectief inkopen van energie. Ons doel; een competitieve, transparante en klantvriendelijke energiemarkt voor eindgebruikers. Energy Department richt zich op MKB en de Groot zakelijke markt. Ondernemingen met een stroom- of gasverbruik van 15.000 kWh en of 3000 m3 kunnen al bij ons terecht voor deelname aan een energiecollectief. Groot zakelijk verbruik zijn bedrijven met een 3x 80 Amp aansluiting of meer en stroomverbruik vanaf 250.000 tot 1 mln. kWh. Veel van onze klanten komen uit de zakelijke dienstverlening, retail en horeca. Lees meer op deze pagina: edepartment.nl/over-ons/

Specialisatie en expertise

Energy Department bundelt de koopkracht van duizenden ondernemers in een maandelijks energiecollectief, om zo hun onderhandelingspositie te versterken. Met de kracht van het collectief bedingen onze energieconsultants voor het energiecollectief goedkopere energietarieven en betere voorwaarden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten