KIK for IT & Storage

Microsoft- VMware- Citrix -Virtualisatie- Storage Infrastructure services e
46 Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-09-2009
Opdrachten
19
Laatste opdracht
29-06-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

KIK for IT is onderdeel van de KIK Group. Wij zijn een gespecialiseerde dienstverlener in de vele facetten van infrastructuur en in het bijzonder virtualisatie, migratie en desktop deployment. De professionals van KIK for IT zijn expert in de technologieƫn van Microsoft, Citrix, VMware, RES, AppSense, Novell Platespin en MS APP-V.

U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies, projecten en ondersteuning.

Door de snelle ontwikkelingen en de technische complexiteit is het van belang om te werken met gemotiveerde specialisten. KIK for IT heeft een duidelijke focus en werkt uitsluitend met experts die ruime ervaring hebben opgedaan binnen de grootzakelijke markt, het MKB en bij de grote ICT System Integrators. Wij geloven dat de bundeling van expertise en ervaring leidt tot onderscheidend vermogen met als kenmerken kwaliteit en betrouwbaarheid.

De kracht van KIK for IT ligt in de innovatieve wijze waarop kennis van ervaren professionals gedeeld wordt; niet alleen onderling, maar ook met onze partners en opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat een actief kenniscentrum vormgegeven door onze professionals en partners.

Wanneer u met de KIK for IT professionals werkt, betekent dit dat u kunt putten uit de kennis en ervaringen van een grote groep experts. Met andere woorden: u beschikt niet alleen over de kennis van de expert die bij u werkzaam is, maar indirect ook over de inzichten van andere professionals van KIK for IT. Door middel van het KIK for IT kenniscentrum hebben wij een omgeving gecreƫerd waardoor onze professionals u sneller een oplossing kunnen bieden.

Daarnaast stimuleert dit kennisnetwerk de KIK for IT professionals om zich verder te ontwikkelen door inzicht in elkaars expertise en de projecten waar onze experts zijn ingezet.

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde die onze professionals uw organisatie kunnen bieden, neem dan contact met ons op.

Specialisatie en expertise

'Server Virtualisatie'
'VMware'
'Citrix XenApp'
'Microsoft Hyper-V'
'Applicatie Virtualisatie'
'Microsoft App-V'
'VMware ThinApp'
'Altiris
Server Based Computing (SBC)'
'VMWare View'
'Quest V-Workspace'
'Storage
virtualisatie'
'Netapp'
'Microsoft'
'EMC'
'IBM'
'Compellent'
'HP'
'Brocade'
'Cisco CCNA / CCNP'

Overige informatie

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde die onze professionals uw organisatie kunnen bieden, neem dan contact met ons op.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten