React online

Drupal internetbureau
5753DK Deurne (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-04-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

React online is een internetbureau gespecialiseerd in online maatwerk. Vanuit een strategische aanpak werken we samen met onze klanten aan het realiseren van hun online ambities, van idee tot resultaat.

Samen met onze klanten kijken wij vanuit de strategie naar hun online aanpak. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops en online applicaties in Drupal met de modernste technieken. Voor de beste gebruikerservaring van de bezoekers kijken we naar eenvoud, veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van onze online producties.

Specialisatie en expertise

React online ontwikkelt in Drupal. We hebben vele ambitieuze projecten mogen realiseren en beheersen Drupal tot in de puntjes: van module tot maatwerk, van website tot performanceoptimalisatie. Ook hebben we een Drupal hosting platform laten ontwikkelen, speciaal voor onze klanten!

Overige informatie

React ontwikkelt online maatwerk. Hiervoor werken we nauw samen met de klant. We zetten ons ervoor in om helder te krijgen wat onze klanten wil bereiken, brengen de kennis van hen en van ons bij elkaar en werken samen naar het beste resultaat, ook na oplevering. Onze aanpak bestaat uit een aantal fases: strategie, ontwerp, ontwikkeling en groei.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten