Recint B.V.

Recint B.V.

Detachering, Consultancy, Interim.
6824BV Arnhem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-08-2009
Opdrachten
67
Laatste opdracht
11-10-2016
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Ja

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Novaccent 22 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Op zoek naar een interessante baan of interim opdracht? Als freelancer aan de slag bij Recint BV betekent zelfstandig werken aan uitdagende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland.

Wie wij zijn

Recint BV is gespecialiseerd in de inzet van (interim) professionals op het gebied van Technology & IT en op het snijvlak van Business & IT. Onze professionals opereren o.a. in de volgende werkgebieden:

· Proces-, Project- en Informatiemanagement
· Applicatieontwikkeling & - beheer
· Infrastructuur, Storage & Security
· Testen, Testanalyse, -management en -coördinatie

Onze specialisten zijn werkzaam in rollen als Consultant, Analist, Projectmanager, Beheerder, Developer, Architect, Engineer of Tester. Onze opdrachtgevers zijn softwarehuizen en system integrators of zijn actief in de industrie, de energiesector, het bank- en verzekeringswezen of de (semi)overheid.

Wat wij bieden

Een innovatieve omgeving waarin jij echt het verschil kunt maken. Geen strakke hiërarchische lijnen, maar een open omgeving waarin samengewerkt wordt aan het beste resultaat. Recint wil daarin een verbindende factor zijn, waarbij betrouwbaarheid, integriteit en professionaliteit de pijlers zijn waarop onze dienstverlening rust.

Voorwaarden

Inzet als ZZP-er of in vaste dienst bij Recint BV. Arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit een goed salaris, mobiliteitsbudget, laptop en mobiele telefoon, deelname aan de pensioenregeling, maximaal 28 vrije dagen én leuke collega's en lol in je werk. Uiteraard is er veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door het aanbieden van trainingen en opleidingen.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten