RecoNNext

Social Media
Capelle a/d Ijssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-03-2012
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

RecoNNext is een business unit van de NNext Group, het bedrijf dat, onder een dak, zowel Cloud- en Social Media-oplossingen biedt voor grote organisaties die de transitie willen maken naar de ‘social enterprise’.

Reconnext heeft drie pijlers: Social Media Consultancy, MediaCare, en Datavisualisatie. Social Media Consultancy helpt bedrijven bij het optimaal benutten van de kansen die social media bieden voor het versterken van het bedrijfsproces. MediaCare richt zich op het stroomlijnen, beheren en monitoren van de apparatuur, software en de communicatiebehoefte van de mensen binnen een bedrijf, specifiek ook iPad-beheer. Datavisualisatie helpt bij het analyseren en zichtbaar maken van belangrijkste informatie binnen een bedrijf, zodat het management sneller, accurater en efficienter kan inspelen op trends en feitelijke ontwikkelingen.

De NNext Group is deel van de NNext Alliance, een partnerschap van diverse bedrijven (samen +1000 werknemers) met een focus op Business Process Consultancy, Contact Centers & IT-dienstverlening. De NNext Group bestaat uit vijf business units: RecoNNext (Social Media, Media Care & Datavisualisatie), NNcourage (Cloud Development & Migrations), NNextApps (Implementation of Cloud Solutions), NNextStaff (Recruitment & Outplacement) en NNestor (een platform voor Interim-managers en consultants.
In de komende jaren zal NNext Group haar Europese expansie vorm gaan geven.

Specialisatie en expertise

cloud computing, WebCare, Social Media Consulting, MediaCare, Data visualisatie, Cloud Solutions

Overige informatie

Voorbeelden van klanten

Onze klanten zijn/worden: ABN-AMRO, Rabobank, woningbouwcorporaties, AGF groothandel, overkoepelende branche organisaties, gemeenten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten