T2 Detachering

T2 Detachering

Fokkerlaan 23
1185JA Amstelveen (NH)
0203452328
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-03-2007
Opdrachten
848
Laatste opdracht
25-10-2016
Beoordelingen
11
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Steeds meer non-profit organisaties maken gebruik van marktplaatsen of andere aankoopsystemen voor de inhuur van flexibele inhuur, zo ook de Nationale Politie. Hier kan in principe iedere ZZP’er of bedrijf zich aanschrijven mits aan alle eisen wordt voldaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Bij de Nationale Politie heeft T2 de afgelopen vijf jaar als mantelleverancier meer dan 100 professionals gedetacheerd waarvan vele via freelance.nl. De gemiddelde opdracht is langer dan één jaar. Met dit uitstekende resultaat bouwen wij in 2016 de samenwerking met freelance.nl verder uit en is T2 Business Partner van freelance.nl geworden.

Klein
Uniek is dat T2 als relatief klein bedrijf succesvol deel neemt aan Europese Aanbestedingen en er in slaagt om een positie te verwerven tussen de grote marktpartijen. Voorbeelden van gewonnen raamovereenkomsten zijn: Ministerie van Defensie, Wigo4it en zoals gezegd de Nationale Politie.

Persoonlijk
Het behaalde succes van T2 komt voort uit de persoonlijke betrokkenheid van Nena en Ilona, onze accountmanagers. Om de juiste 'match' te maken is persoonlijk contact van groot belang. Daarbij hoort een open en transparante samenwerking om te komen tot een aanbieding die het best aansluit bij de wensen en eisen van de klant.

Snel en efficiënt
Heb je interesse in een opdracht bij de Nationale Politie? T2 biedt via freelance.nl directe toegang. Snel, eenvoudig, transparant en efficiënt. Een screening duurt ongeveer twee maanden daarom vragen we je vooraf je CV in te sturen en te reageren liefst voordat je beschikbaar bent. Nena en Ilona worden dan je persoonlijke regisseur in dit proces.

Voordelen samenwerken met T2

  • T2 voldoet aan alle door de Nationale Politie gestelde eisen om in te schrijven

  • Meer dan vijf jaar ervaring bij de Nationale Politie

  • Meer dan 100 professionals gedetacheerd bij de Nationale Politie

  • Ruime ervaring met het aanbiedingsproces

  • Gezamenlijke commerciële prijsstrategie

  • Geen ketenvorming door rechtstreekse inhuur

  • Zodra er een geschikte aanvraag beschikbaar is neemt Nena of Ilona contact met je op

  • Betaling van facturen standaard binnen 30 dagen

Bezoek onze website om een indruk te krijgen over de manier van samenwerken. Ben je als ZZP’er nog niet helemaal tevreden met je CV? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze mening hierover te horen. We geven je graag wat tips & tricks…..zonder verdere verplichtingen!

Lees meer Lees minder

Geplaatste opdrachten

1 2 3 4 5 ...

Beoordelingen

1 2 3

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten