Recruitment4You

Werving & Selectie, Detachering en Persoonlijke trajecten
Bruinisse (ZL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-03-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
06-03-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

R4Y Zeeland
Door samenwerking creëer je kansen!!

Uw adviseur

Els van der Have

Dienstenpakket

Werving en selectie, detachering, interim oplossingen
en persoonlijke trajecten

Specialisatie

Officemanagement, Sales, Financiële dienstverlening en
Horeca

Werkgebied

Landelijk

Als mensen op de juiste plek zitten en de dingen doen waarbij ze zich gelukkig voelen heeft dit een positieve uitwerking op zowel de persoon als op zijn/haar omgeving. Dit is iets wat me zowel zakelijk als privé altijd opvalt. Het is dan ook geweldig dat ik als recruiter hier mijn werk van heb kunnen maken.

Achterhalen wat iemands droom is en daar een mooie loopbaan aan koppelen, dat is waar ik me voor wil inzetten. Samen met kandidaat kijken naar diens talenten en wensen. Hoe kunnen competenties, kennis en kunde het best ingezet worden zodat daar het meest uitgehaald kan worden en de werkgever kan zeggen `een top medewerker in zijn of haar midden te hebben.`

Voor de klant betekent dit dat we goed naar de wensen en behoefte van de klant luisteren. Het karakter van de kandidaat moet passen bij de aard van een klant. Alleen zo komt een goede match tot stand. Een onderneming is succesvoller met de juiste medewerkers.

Mijn ervaring heb ik opgedaan binnen de Zakelijke en Financiële Dienstverlening. Als leidinggevende bij een bank kwam ik er snel achter dat, wanneer je ervoor zorgt dat de juiste medeweker op de juist plaats zit, je een betrokken en deskundig team krijgt dat met plezier werkt. Later, als salesconsultant bij een Detacheringsbureau voor Financieel Professionals, stond het matchen van kandidaten voor interim-opdrachten centraal. Mijn uitdaging was om de klant centraal te stellen. Dit kan alleen door met plezier en betrokkenheid samen te werken met de klant en zo te komen tot een win-win situatie.

Mijn ervaringen en persoonlijke interesse wil ik met veel plezier inzetten tijdens mijn werkzaamheden voor Recruitment4You. Mijn kracht is om een zakelijke benadering te combineren met mijn persoonlijke werkwijze. Als persoon hecht ik veel waarde aan een open, eerlijke en langdurige relatie.

Missie
Ondersteunen van bedrijven op het gebied van personeelsmanagement. Persoonlijke aanpak, hoge kwaliteit, integriteit en lagere kosten voor onze relaties staan hierbij centraal.

Contactgegevens

Recruitment4You
Dorpsweg 35
4311 RL Bruinisse

tel

+31 (0)6-22481905

email

els@recruitment4you.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten