RecruitAll

recruitment - werving&selectie
Account type
Intermediair
Geregistreerd
18-08-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bent u werknemer/zzp en op zoek naar een passende (interim)opdracht of vacature of u bent werkgever en op zoek naar gekwalificeerd [ersoneel,neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u een passende oplossing bieden tegen scherpe voorwaarden.

Specialisatie en expertise

Werkgevers - Opdrachtgevers
Bent u op zoek naar bekwaam, betrouwbaar en goed opgeleid personeel dan is RecruitAll de partij om uw vraag neer te leggen. Overheid, Finance, HRM, IT, Onderwijs, Bouw & Civiel, Zorg of Horeca het kan allemaal. Heeft u een specifieke zoekopdracht dan gaat RecruitAll voor u aan de slag op basis van no cure no pay.

De ervaren Recruiters van RecruitAll hebben succesvol mensen bemiddeld bij verschillende gemeenten en semi overheid. RecruitAll is een zelfstandig bureau dat u helpt met het vinden van de juiste mensen. Heeft u tijdelijk personeel nodig en wilt u iemand via een uitzend- of detacheringscontract aan het werk hebben dan kan dat ook via RecruitAll. Ook is het mogelijk om de volledige Werving & Selectie uit te besteden aan RecruitAll. Wat u niet heeft, vinden wij.

Werknemers
Bent u werknemer en op zoek naar een passende (interim)opdracht of vacature neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u een passend contract bieden tegen scherpe voorwaarden.

ZZP-ers
Ook voor ZZP-ers die het liefst hun vak uitoefenen doen wij graag de bemiddeling en brengen wij in contact met de opdrachtgever. Hiervoor hanteren wij een meer dan concurrerende fee per gewerkt uur. Ook is het mogelijk om als ZZP-er zelf de overeenkomst met de opdrachtgever af te sluiten na bemiddeling door ons. U betaalt dan alleen een Werving & Selectie fee.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten