Recura

Recura

Salarisverwerking
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-04-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
04-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Recura Salarisadministratie en HR is ontstaan uit financieel adviesbureau Recura, specialist in sociale zekerheid en ziekteverzuim. Tijdens onze loonkostenonderzoeken merken we dagelijks dat bedrijven niet optimaal gebruikmaken van alle subsidies en kortingsregelingen voor het in dienst nemen van personeel. Hoe komt dat? Veel bedrijven hebben te weinig personeelscapaciteit, te weinig kennis van de continu veranderende sociale wetgeving en te weinig inzicht in het personeelsbestand. De salarisadministratie uitbesteden is een mogelijkheid. Maar ook administratie- en accountskantoren zijn vaak minder goed op de hoogte van de sociale wetgeving, waardoor geld blijft liggen. Of ze passen verkeerde kortingen toe, soms jarenlang, met als gevolg dat u achteraf moet terugbetalen. Volgens Recura Salarisadministratie en HR kan dit veel en veel beter.

Uit de combinatie van expertise binnen Recura is een unieke aanpak ontstaan, waarmee wij de eerste in Nederland zijn! Bij Recura Salarisadministratie en HR kunt u niet alleen vertrouwen op een efficiënte, tijdige en correcte uitvoering van uw administratie. U weet ook zeker dat wij alle mogelijke subsidies en kortingsregelingen optimaal voor u benutten. Recura zorgt dat u vanaf dag één gaat besparen en uw personeelsrisico’s minimaliseert.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten