RedWave

Detachering van personeel Olie en Gas maatschappijen
Beverwijk (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
04-03-2014
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Redwave

Na haar oprichting in 1989 is RedWave binnen 20 jaar uitgegroeid tot marktleider in het leveren van gekwalificeerd personeel voor organisaties in de olie- en gasindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van professionals op het gebied van construction & maintenance, drilling, production, medical services.

RedWave staat bekend om haar duurzame zakelijke relaties. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze diensten en onze proactieve aanpak werken wij inmiddels meer dan twintig jaar samen met een vaste groep opdrachtgevers en professionals. Ons geheim? Goed werkgeverschap, wat heeft geresulteerd in een hechte groep betrokken en loyale medewerkers. Daarom hebben wij weinig verloop van personeel en dat genereert weer een toename van kennis en ervaring die binnen ons bedrijf blijft.

Om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn, besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit en veiligheid van onze diensten. Onze professionals krijgen doorlopend opleiding en training om zo aan de gestelde wetten en regels te voldoen. Met ons full service concept ontzorgen wij u helemaal door niet alleen de invulling van uw personeelsvraagstuk voor u te regelen maar ook alle bijkomende praktische zaken .

RedWave is lid van de IADC en FPAL-geregistreerd.

Our energy works!
Dat is het standpunt van RedWave, want werken doet RedWave samen. Met opdrachtgevers en medewerkers. Op die manier wordt met de juiste energie het maximale resultaat behaald. RedWave zet zich met al haar energie in voor haar medewerkers en opdrachtgevers. Dat vertaalt zich in duurzame relaties in de wereld van olie en gas. Dat geeft energie. Niet voor niets zeggen wij dat onze energie al jarenlang werkt!

Meer weten?
Wilt u weten hoe RedWave voor u kan werken? Neem dan contact met ons op. Of vul ons contactformulier in om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

www.redwave.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten