Dossier NL

Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-03-2006
Opdrachten
8
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Dossier NL is een tijdschrift in oprichting. De organisatie achter dit tijdschrift bestaat uit een team freelancers dat met veel passie voor het maken van bladen, toewijding aan het vak, goede samenwerking en enthousiasme een toonaangevend blad in de markt gaat zetten.

Dossier NL.
Het tijdschrift Dossier NL, streeft er naar haar lezers inzicht en overzicht te geven in thema’s die de hedendaagse samenleving bezighoudt. Het dringt de lezer geen mening op, maar voorziet haar juist van onpartijdige informatie, zodat zij zelf haar standpunt kan bepalen.

Per uitgave wordt steeds één onderwerp behandeld. Het onderwerp wordt steeds grondig en op alle mogelijke wijze belicht. Zodoende wordt er een secuur beeld geboden van de sociaal- maatschappelijke oorzaken en gevolgen van het thema. Dossier NL onderzoekt wat er leeft in de maatschappij, hoe bepaalde onderwerpen de maatschappij vormen en welke invloeden en factoren hierbij van belang zijn.

Het tijdschrift fungeert als vergrootglas en spiegel. Als vergrootglas brengt het de details die bij een onderwerp spelen, maar waar makkelijk overheen wordt gestapt, duidelijk in beeld. Als spiegel dwingt het de lezers tot zelfreflectie. Dossier NL wil dat de behandelde thema’s de politieke agenda halen.

Dossier NL is niet tam. Het confronteert de lezers met de huidige situatie van een thema en daagt hen uit om stelling te nemen na dat zij kritisch alle argumenten hebben overwogen. De geboden informatie nodigt de lezers uit hun eigen mening nader te bekijken. Na het lezen van een editie dient een lezer die voorheen leek was, mee te kunnen praten over het onderwerp en een inhoudelijke bijdrage te kunnen leveren aan het gesprek.

Specialisatie en expertise

Magazine
Tijdschrift
Redactie
Tekst
Acquisitie


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten