Rendeck Automatisering

Rendeck Automatisering

Detachering
Amstelveen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-05-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie wij zijn

Rendeck is opgericht in 1976 in Amsterdam door de uit Engeland afkomstige Barry Mence. Het bedrijf richtte zich in het begin overwegend op detachering van IBM en ICL kennis en de verkoop van mainframe software tools. In de tweede helft van de jaren '80 verschoof de aandacht naar het uitvoeren van ontwikkelingsprojecten voor zowel grote als middenmarkt klanten. In 1991 werd Rendeck overgenomen door het Amerikaanse CTG en ontwikkelde zich tot allround IT dienstverlener. Na de ICT-malaise ronde de eeuwwisseling is het bedrijf in 1 april 2004 via een management buy out overgenomen door Marcel Markus en teruggebracht onder de naam Rendeck Automatisering B.V. met IT diensten voor het MKB en detachering voor het MGB.

Met een totale leeftijd van 30 jaar behoren wij tot de 10 oudste IT bedrijven in Nederland. Deze continuïteit hebben wij als middelgrote automatiseerder te danken aan onze altijd pragmatische aanpak en flexibele opstelling en aan het meedenken met en de loyaliteit van onze klanten, ook in minder goede tijden. Wij luisteren naar onze klanten, wij denken na, overleggen met onze klanten en leveren standaard of maatwerkoplossingen en nazorg geheel in overeenstemming met de wensen en verwachtingen van onze klanten, zowel voor dienstverlening als detachering.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten