Resin

Kunststof extrusie
7521BG ENSCHEDE (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-11-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
25-11-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Resin (Products & Technology) B.V. [ www.resintechnology.nl ] is een onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kunststof compounds en komt voort uit de productie van Hartman tuinmeubilair. De Resin operaties bestaan ruim 30 jaar en er werken binnen de Resin groep ongeveer 50 mensen. Resin is ISO 9001:2008 gecertificeerd en internationaal actief. In 2011 heeft de Resin groep haar activiteiten sterk uitgebreid met de acquisitie van Yparex
[ www.yparex.com ] van DSM Engineering Plastics. Recent is een investeringsprogramma doorgevoerd om aan de benodigde productiegroei te kunnen voldoen. Dit jaar is tevens een nieuw magazijn in gebruik genomen. Resin is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf met goede mogelijkheden voor ondernemende medewerkers stagiaires. Resin heeft een prettige werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng. Innovatie is een belangrijk element van Resin’s DNA en we zijn continu op zoek naar betere producten en werkwijzen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten